Zdravím, v sobotu kolem desáté hodiny večer nepřetržitě svítilo vrchní patro garáží (to nezastřešené). Zašli jsme tam juknout (to bylo skoro jako bojovka ) ) a vypínač hned u dveří byl zaseknutý (zmáčknutý na rozsvícení, ale nevrátil se zpět, proto se svítilo) Dávejte na to prosím pozor, ne všichni jsou tak aktivní, aby chodili pátrat po příčině nepřetržitého svícení, příště můžeme svítit celý víkend nonstop
Naposledy upravil Michaela dne 03 Pro 2007, 08:49, celkově upraveno 1
Také oceňuji, že jsou mezi námi sousedé, kterým není všechno jedno Taky se musím pochválit, asi před měsícem v sobotu dopoledne se neustále svítilo v přízemí garáže a bohužel jsem nezjistila proč (obešla jsem všechny vypínače), tak jsem napsala sms panu Královi, který tedy nebyl zrovna v Praze, nicméně mě poděkoval za informaci. Naštěstí to asi za hodinu svítit přestalo (nevím, jestli po zásahu nějakého šikovnějšího souseda)
Poslední dobou neustále svítí mezipatro, zablokovaný vypínač u dveří směrem na louku.
Řád garáží odstavec 2, bod 2.6 Vchod/východ v mezipatrech směrem na louku je doporučen používat pouze jako nouzový východ, nikolv jako běžný vchod/východ a je zapotřebí zkontrolovat úplné dovření dveří. Než se pořeší "stav a funkčnost" vypínačů, můžete si prosím dávat pozor na nenavrácené vypínače = nonstop svícení, když už má někdo potřebu používat tyto vchody/východy.....
Lidi necpěte do těch vypínačů párátka. A nebo když už potřebujete svítit, tak je aspoň při odchodu vytáhněte. Dnes ve tři ráno když jsem parkoval do garáží zase svítilo mezipatro, jdu se tam kouknout a ve vypínači opět nacpané párátko - už jsem ho vytahoval několikrát.