Forum Garaze Bolonska 605

Forum Garaze Bolonska 605

Odeslatod Demonek v 25 Říj 2007, 11:09

Zdravim spolumajitele garazi, rozhodl jsem se zalozit forum Bolonska 605.
Toto forum jsem zalozil z toho duvodu, ze se mi zda jednodussi resit veci ohledne garazi nejdrive zde a pak se jen sejit a formalne odsouhlasit to, na cem se zde dohodneme. Myslim, ze je to pruznejsi a rychlejsi, nez se pak pripadne dohadovat na schuzich, ktere se leckdy tezko svolavaji. Pokud budete mit jakykoliv podnet, nevahejte se ozvat. Jestlize to bude v mych silach, opravim, upravim, poradim a predelam to, o co pozadate.
Forum je postaveno tak, ze ke kazdemu garazovemu stani je prirazen jeden uzivatel, ktery je shodny s cislem garazoveho stani. Tedy napriklad garazove stani cislo 2 ma prideleno uzivatele 002. Tito uzivatele maji pravo hlasovani. Muzete se registrovat i jako dalsi uzivatel, ale ten jiz nebude mit pravo hlasovani, ale do diskuze se bude moci zapojit bez problemu.
Vzhledem k tomu, ze ctete tento text, tak predpokladam ze vite, jak se k tomuto foru prihlasit. Pokud jste tu nyni jako navstevnik, vlastnite jedno z garazovych stani a nevite, jak se prihlasit, poslete mi, prosim, dotaz na admin@bolonska.cz s cislem Vaseho stani a ja Vam poslu zpet prihlasovaci udaje pro Vase garazove stani.
Omlouvam se, ze jsem to udelal trochu slozitejsi, ale po zkusenostech z fora pro cely areal Bolonska jsem zvolil ponekud tvrdsi bezpecnostni opatreni a to hlavne kvuli utokum zvenku a navic se mi takto snaz prideluji prava pro hlasovani a v pripade nutnosti i dalsi.
Prosim, abyste si ve svem pridelenem profilu upravili podpis, abysme my ostatni vedeli, s kym mame tu cest.
Dale doporucuji zmenit prihlasovaci heslo, protoze to, ktere je nastaveno, se da snadno odvodit a nebylo by pekne, kdyby se za Vas nekdo jiny prihlasil a hlasoval. ;)
Nastavte si i emailovou adresu, aby bylo mozne Vas kontaktovat v pripade zmen. Zatim jsem nastavil imaginarni schranku, takze by Vam nic nechodilo.
Je mozne, ze zpocatku budou pripominky k funkcnosti fora, ktere se budu snazit opravovat.
Dekuji a doufam, ze nam bude co platne to, co se pokousim zprovoznit. :idea:
Tomas Spalenka I51
T. Spalenka
Demonek
Administrátor

Re: Forum Garaze Bolonska 605

Odeslatod yenda v 26 Říj 2007, 12:02

Zdravím, nápad zajímavý (myslím to registrování podle čísel), jen jsem si to přečetl až po registraci tak jsem tu 2x :)
když to chceš ochránit proti útoku z venku, nechceš tedy zablokovat přidávání dalších uživatelů a nechat to jen pro majitele garážových stání ???
yenda

Re: Forum Garaze Bolonska 605

Odeslatod Demonek v 26 Říj 2007, 15:21

Nechci to nechavat uplne uzavreny, muze se stat, ze nam bude chtit nekdo poradit ;), jako treba Hobbit a je lepsi, kdyz se bude moci zaregistrovat. Jinak doufam, ze prepis tech necitelnejch pismenek nas od tech nejvetsich utoku ochrani, roboti si s tim tezko poradi a rucne to moc lidi nebavi. ;) No zbytek budu nekompromisne mazat (trochu diktatury neuskodi) 8-)
T. Spalenka
Demonek
Administrátor

Prosba

Odeslatod Demonek v 07 Lis 2007, 12:07

Prosim, nepiste do tohoto fora prispevky, ktere se tykaji bytovych domu. Toto forum je vytvoreno vyhradne pro Garaze. V pripade, ze jste z bytoveho domu 604, je pro tento dum vytvoreno forum http://www.bolonska.cz/604. Pro ostatni domy jsem forum netvoril, ale pokud by byl zajem, jsem ochoten se se zajemci pripadne dohodnout.

Prispevky, ktere se nebudou tykat Garazi budu mazat bez vysvetleni.

Diky za pochopeni
Admin
T. Spalenka
Demonek
Administrátor

Zpět na Admin