Vrata

Vrata

Odeslatod 066 v 26 Lis 2007, 08:47

Zdravím, mnozí z Vás byli včera svědkem toho, že se vrata "zakousla" v otevřené poloze. Když jsme odjížděli, byl v garáži docela šrumec, spousta lidí přijelo, zaparkovalo svá auta a odešlo z garáže. Vrata byla neústále otevřená. Po výjezdu z garáže nám to ale nedalo a šli jsme omrknout vrata z blízka. Nějaký zkrat způsobil otevřená vrata a nefunkčnost dálkového ovladače. Svítilo tam číslo 12, kdo si pamatuje své číslo (nesouvisí to s číslem garážového stání). Stačilo pouze vrata restartnout, je tam návod, buď pomocí tlačítek, či vyškubnout ten tlustý kabel a vrata se restartují (proberou) a začnou fungovat. Asi nikdo nevolal pana Krále (jestli ano, omlouvám se, ať zbytečně nekřivdím) a nikdo se nezaobíral tím, že jsou vrata otevřená. Nehledě na to, že při otevřených vratech se svítí neustále....
Slavík&Mikušová
066

Re: Vrata

Odeslatod 031 v 26 Lis 2007, 12:11

No to je pekne, ja byl v garazi naposledy v sobotu a bylo vse v pohode. Jen jsem si pak vsiml, ze prakticky celou noc svitilo osvetleni na strese, dopoledne, kdyz jsem si na to znovu vzpomnel uz bylo zhasle. To mi pripomina, ze jsem to chtel nahlasit p. Kralovi jako zavadu. :o
T. Spalenka
031

Odeslatod 031 v 26 Lis 2007, 12:13

Jo a jeste jedna poznamka. Pokud by se vrata dostala do chyby, slo by jako soucast zabezpecovacky zajistit i zasilani SMS chyby...
T. Spalenka
031

Odeslatod Michaela v 13 Čer 2008, 22:43

Vážení spoluvlastníci,

poslední dobou jsem byla nejednou svědkem toho, jak mnozí z Vás odjížděli od otevřených vrat, přestože blikaly a ne a ne se zavřít. Opomíjím ty, kteří se ani nenamáhají počkat, než se vrata vůbec hodlají zavřít :-(
Pokud se Vám stane, že vrata začnou blikat, ale nezavřou se, vystupte z auta, dojděte k "ručnímu ovladači" vpravo od vrat a stiskněte šipku dolu = vrata by se měly zavřít . Zatím se tomu vždy tak stalo. Následně je ovladačem opět otevřete, a počkejte na jejich zavření. Buďte prosím ohleduplní, věřím, že pokud odjíždíte z garáže, Váš čtyřkolý poklad v něm už není, tak co byste se o něj báli a chránili autíčka těch ostatních, že? :?
Michaela

Odeslatod yenda v 16 Čer 2008, 14:14

taky se mi to už stalo - stačí jen znovu stisknout dálkové ovládání, vrata se znovu "otevřou" a pak už se zavřou v pohodě ... stalo se mi to zatím jen jednou, ale koukám že se to stává častěji ... co reklamaci nebo opravu?
yenda

Odeslatod Janapavl v 17 Čer 2008, 09:53

Ahoj, mne se to stalo rovnez uz nekolikrat.staci zavrit zmacknutim sipky dolu.kazdopadne neni moc efektivni abysme tam vsichni takto pobihali a zavirali za sebou vrata.Psala jsem uz temer pred 14dny panu Kralovi ze je s tim problem. ale zrejme to neresil :(
Janapavl

Odeslatod Pavluša v 17 Čer 2008, 11:49

Také se nám to stalo. Informovali jsme pana Krále a ten problém garážových vrat řeší. Zrovna v pátek zde někdo na vrata byl...
Pavluša

Odeslatod yenda v 17 Čer 2008, 14:33

tak jestli tam byl někdo v pátek, tak to asi nevyřešil, protože se mi to včera večer stalo znovu...
yenda

Odeslatod Michaela v 17 Čer 2008, 21:58

yenda napsal:tak jestli tam byl někdo v pátek, tak to asi nevyřešil, protože se mi to včera večer stalo znovu...

Mě dneska ráno i teď večer, a když byl přítel venku, tak někdo pobíhal uvnitř kolem ovladače,aby zavřel též. Takže dneska je to asi hit dne, nezavírací vrata:-(
Michaela

Odeslatod Kateřina Šmídová v 26 Čer 2008, 10:47

Dobrý den,
chtěla bych vám sdělit, že vrata se opravují průběžně firmou Nyon, s.r.o. po nahlášení závady panem Králem. Tento víkend se však porucha vystupňovala. Na základě sdělení pana Krále v pondělí ráno jsem napsala na Ekospol panu Oudovi a panu Hynkovi (reklamační oddělení). Dle dnešní informace pana Oudy je objednána nová základní deska. Dnes v poledne se bude v Areálu konat schůzka pana Hynka, pana Oudy a zástupce dodavatelské firmy Hoermann. Jen bych chtěla reagovat na některá sdělení ohledně dřívějšího zásahu a že se mohlo předejít totálnímu krachu apod. Ekospol-reklamační oddělení bylo kontaktováno až nyní a to proto, že do minulého víkendu se sice poruchy vyskytovaly, ale drobného rázu bez nutnosti výměny určitého zařízení a tudíž stačilo kontaktovat firmu Nyon (prováděl pan Král), která je smluvním partnerem dodavatelské firmy Hoermann pro odstraňování závad v záruční lhůtě a která mi byla při předání objektu v srpnu 2007 předložena panem Oudou. Takže vše bylo provedeno dle běžného postupu. Informace o závadách samozřejmě sdělujte hlavně panu Královi, ovšem pokud se jedná, jako nyní o závadu, která již znemožní buď vjezd nebo uzavření vrat, mohla bych promptně reagovat po obdržení např. e-mailu. Ale nyní si můžeme sdělovat informace tímto způsobem. Dnes odpoledne bych měla vědět více. Možná bude potřeba nechat vrata otevřená do doby opravy (budu informovat). Jiná možnost není. A opět opakuji. Do tohoto stavu "katastrofálního" jsme se dostali ne proto, že by nebyla zajištěna průběžná péče, ale proto, že odešlo určité zařízení a to se musí vyměnit. A k výměně dojde ne v době kdy je poruchové, ale ještě funguje, ale v době kdy už nefunguje. A to nastalo právě nyní. Šmídová-DaK
Kateřina Šmídová

Odeslatod Michaela v 26 Čer 2008, 14:36

Z emailové komunikace s pí. Šmídovou vyplývá, že vrata jsou funkční.
Cituji:"..mechanik od dodavatelské firmy Hoermann provedl kontrolu a výměnu kabelu, který signalizoval otevírání a zavírání. Takže vrata fungují"
Pokud bude jakákoliv potíž informujte p. Krále a napište poznámku sem na forum, nebo mail pí. Šmídové.
Děkuji.
Michaela

NEFUNKČNÍ VRATA

Odeslatod Michaela v 23 Zář 2009, 11:45

!!!!!! POZOR POZOR POZOR POZOR POZOR POZOR !!!!!!!
Dnes, tj ve středu 23.9.09, se porouchala vrata.
Nejdou pořádně zavírat, otevírat. Je tam prasklá pružina, která je již objednána. Problém je v tom, že vrata jsou dělaná na zakázku a díl není k dispozici dřív jak do 10 dnů.
Proto prosíme ostatní spoluvlastníky o vyparkování svých vozidel nejpozději do pátku 25.9.2009 kdy se vrata ručně zavřou a nebudou používat. Pokud někdo nestihne do tohoto termínu svůj vůz vyparkovat, a bude potřebovat vyjet ven, nechť se spojí s panem Králem na tel.č.723 07 86 46 Prosíme všechny vlastníky, aby od pátku 25.9.2009 garáž nevyužívali. Je to nepříjemná záležitost, proto prosíme o trpělivost a spolupráci. O funkčnosti vrat Vás budeme informovat.
Děkujeme,
zástupci garáže Boloňská 605
Michaela

Odeslatod 047 v 09 Říj 2009, 08:52

Mohu se zeptat, jak to vypadá s opravou vrat? Od poruchy uběhly už víc jak 2 týdny a nic se neděje...
Díky
OF
047

Odeslatod yenda v 09 Říj 2009, 14:35

047 napsal:Mohu se zeptat, jak to vypadá s opravou vrat? Od poruchy uběhly už víc jak 2 týdny a nic se neděje...
Díky

V současné době by již vrata měla být plně funkční.
yenda

GARÁŽ OPĚT V PROVOZU

Odeslatod Michaela v 09 Říj 2009, 14:50

Zdržení o více než 10 dní bylo způsobeno problémy při výrobě nového dílu.
Stále byla oprava zvládnuta dříve, než bylo nabízeno při objednání originálního dílu tj. za 5-6týdnů.
Za spolupráci a trpělivost ještě jednou děkujeme.
Michaela

Zpět na Garáže 605