Úklid garáží a oprava vjezdu

Re: Úklid garáží a oprava vjezdu

Odeslatod 054 v 21 Čer 2008, 19:20

Dobrý den, tak tomu nerozumím, proč jsem dostala od pí. Šmídové takovou odpověď, když se to na schůzi nemá probírat.
Tady je mail od pí. Šmídové:

Dobrý den,
bližší informace se dozvíte na shromáždění vlastníků objektu 602.
Plánuje se forma zplnomocnění pěti zástupců. Pak se budou rušit příkazní
smlouvy a uzavře se mandátní. Paní Šlapáková, se kterou jsem v kontaktu
vám vše vysvětlí na shromáždění.
Zdraví
K.Šmídová
054

Odeslatod Michaela v 21 Čer 2008, 21:30

Tak tomu také nerozumím, proč pí. Šmídová odpovídala takto. Nicméně na naší již proběhlé schůzi (i když neusnášeníschopné) nic takového na programu též nebylo, jen pár věcí na okraj na závěr.
Michaela

Odeslatod 054 v 22 Čer 2008, 21:23

To byla schůze ke garážím nebo nějaká jiná? Neprobíralo se tam ohledně garáží jak se budou řešit ta nefunkční vrata? Dnes jsme odpoledne přijeli a vrata byla otevřená a nikdo nikde. Jednak jsou lidé neohleduplní a na druhou stranu by to měl asi řešit DaK prostřednictvím pana Krále, protože to je na opravu.
054

Odeslatod Michaela v 23 Čer 2008, 08:15

054 napsal:To byla schůze ke garážím nebo nějaká jiná? Neprobíralo se tam ohledně garáží jak se budou řešit ta nefunkční vrata? Dnes jsme odpoledne přijeli a vrata byla otevřená a nikdo nikde. Jednak jsou lidé neohleduplní a na druhou stranu by to měl asi řešit DaK prostřednictvím pana Krále, protože to je na opravu.

To byla schůze 604.
Vrata jsou v reklamaci, situace se řeší, už tam je vyvěšena výzva, ať lidé opakují cyklus zavírání vrat a neodjíždějí od otevřených vrat dokořán.
Michaela

Odeslatod Scrow v 25 Čer 2008, 22:42

Ahoj,
dneska jsem se v garazi srazil s p. Kralem. Ptal jsem se ho proc neprinuti tu firmu, aby to konecne opravila. On rikal, ze pry uz to opravovali nekolikrat a uz to postupne vymenily skoro cele a porad to zlobi :| . Ted pry jsou na rade tistene spoje... tak nevim jestli si delaji legraci ci co. Slusna firma by to snad vymenila komplet a az pak by si s tim puvodnim hrala a zjistovala kde je zakopany pes. No nic.

Jinak opetovne otevirani obcas nezabere (delal jsem jednou snad 5 pokusu), potom je treba bud pouzit sipku dolu (funguje temer vzdy) a obejit to dvermi, nebo to vytahnout ze zasuvky a tim to vyresetovat uplne, to by se ale nemelo delat moc casto... ted kdyz to po sobe ctu, docela se prestavam divit tem, co to proste nechaji otevrene a odjedou. :(

Mejte se

Roman
(stani 009)
Scrow

Odeslatod Michaela v 26 Čer 2008, 08:11

Děkuji všem, co měli do dnešního dne trpělivost tam stát jak tvrdé Y a šaškovat okolo vrat, aby se milostivě zavřeli. Já tam dneska v 7 ráno strávila čtvrt hodiny (bez legrace) a už jsem byla dost zoufalá, jak ta vrata mám přimět, aby se konečně zavřeli, nebo alespoň otevřeli. Poslední dobou opravdu nefunguje ani šipka dolu, ani opakování cyklu, je to horší a horší a navíc se už ani neotevírají úplně a obávám se, že někdo nepozorný a navíc s větším autem (pajero apod) ta vrata vezme s sebou. Probíhá reklamace, to je fakt, také probíhají výměny informací a názorů mezi paní Šmídovou a vyvolenými a stav je takový, že paní Šmídová se rozčiluje, že ji vlastníci garážových stání nedali vědět, že s vraty něco je, a tak nemohla řešit reklamaci na EKOSPOL. PROTO PROSIM všechny, co sem chodí, aby se pokud možno ještě dneska obrátili emailem na paní Šmídovou a INFORMOVALI JI o nefunkčnosti vrat a třeba bude rychlejší reklamace (jak uvádí ve svém emailu, že bez stížností nemůže pružně reagovat).
A já uvažuji o tom, že auto raději nechám venku a nebudu jezdit každé ráno pozdě do práce jen proto, že tam jako debil šaškuju u vrat a neodjedu, dokud jsou otevřené.

AKTUALITA : vrata jsou funknční po zásahu technika ,který vyměnil kabel a otestoval fuknčnost vrat.
Naposledy upravil Michaela dne 26 Čer 2008, 14:39, celkově upraveno 3
Michaela

Odeslatod Demonek v 26 Čer 2008, 09:54

na zaklade mailu ohledne garazovych, ktery jsem poslal v utery i na Ekospol se mi vcera ozval telefonicky p. Hynek a zdelil mi neco v tomto duchu:
1. Ze prvni zpravu o zavadach na vratech dostal tento tyden v pondeli.
2. Oznamil mi, ze celou zalezitost predal jako havarijni na GEMO (to je dodavatelem) a zavazal se me informovat behem 26.6 o stavu a terminu opravy.

To znamena, ze ocekavam zpravu, kterou Vam pak rad predam.
T. Spalenka
T. Spalenka
Demonek
Administrátor

Odeslatod yenda v 27 Čer 2008, 14:10

dnes jsem jel jednou ven a asi za 3 hodiny zpět do garáží a konečně vše fungovalo jak má, tak snad už to bude O.K.¨:)
yenda

STROJOVÉ ČIŠTĚNÍ

Odeslatod Michaela v 03 Črc 2009, 08:47

Strojové čištění garážového domu proběhne v úterý 21.7.2009 od 8.00 hod ráno.
V úterý 21.7.2009 od 8.00hod bude prováděno strojové čištění garážového domu, včetně úklidu schodiště.
Prosíme všechny majitele a nájemce parkovacích stání, aby v tento den tj. v úterý 21.7.2009 max do 7:30 hod vyparkovali z garážového domu svá vozidla. Vjezd do garáže bude umožněn tentýž den cca ve 20.00 hod
Děkujeme za spolupráci.
Zmocněnci pro garážový dům Boloňská 605
Michaela

Odeslatod hewlo v 06 Črc 2009, 09:01

Muzu se zeptat kdo to objednal ?
hewlo

Re: Úklid garáží

Odeslatod Michaela v 07 Črc 2009, 08:00

hewlo napsal:Muzu se zeptat kdo to objednal ?

Jelikož částka za čištění je v rozmezí, pro které mají zmocněnci zplnomocnění, tak objednání strojního čištění je v jejich režii
Michaela

Odeslatod Michaela v 04 Kvě 2010, 14:57

V pátek 4.6.2010 od 8.00hod bude prováděno strojní čištění garážového domu, včetně úklidu schodiště.

Prosíme všechny majitele a nájemce parkovacích stání, aby v tento den tj. v pátek 4.6.2010 max do 8:00 hod vyparkovali
z garážového domu svá vozidla.

Vjezd do garáže bude umožněn tentýž den po ukončení strojního čištění, nejpozději v odpoledních hodinách.

Děkujeme za spolupráci,
zástupci garážového domu.
Michaela

Úklid garáží

Odeslatod Michaela v 12 Kvě 2011, 14:04

V pondělí 20.6.2011 od 9.00hod bude prováděno strojní čištění garážového domu, včetně úklidu schodiště.

Prosíme všechny majitele a nájemce parkovacích stání, aby v tento den
tj. v pondělí 20.6.2010 max do 8:45 hod vyparkovali z garážového domu svá vozidla.

Vjezd do garáže bude umožněn tentýž den po ukončení strojního čištění.
Děkujeme za spolupráci.

čištění bude ukončeno dnes po 14hod a tím i umožněno parkování. Děkujeme za spolupráci
Michaela

Čištění garážového domu

Odeslatod Michaela v 08 Bře 2013, 14:33

V pátek 29.3.2013 od 8.30 hod bude prováděno strojní čištění garážového domu, včetně úklidu schodiště.

Prosíme všechny majitele a nájemce parkovacích stání, aby v tento den tj. v pátek 29.3.2013 max do 8:15 hod vyparkovali z garážového domu svá vozidla.
Vjezd do garáže bude umožněn tentýž den po ukončení strojního čištění.
Děkujeme za spolupráci.
Michaela

Předchozí

Zpět na Garáže 605