od Michaela v 26 Čer 2008, 08:11
Děkuji všem, co měli do dnešního dne trpělivost tam stát jak tvrdé Y a šaškovat okolo vrat, aby se milostivě zavřeli. Já tam dneska v 7 ráno strávila čtvrt hodiny (bez legrace) a už jsem byla dost zoufalá, jak ta vrata mám přimět, aby se konečně zavřeli, nebo alespoň otevřeli. Poslední dobou opravdu nefunguje ani šipka dolu, ani opakování cyklu, je to horší a horší a navíc se už ani neotevírají úplně a obávám se, že někdo nepozorný a navíc s větším autem (pajero apod) ta vrata vezme s sebou. Probíhá reklamace, to je fakt, také probíhají výměny informací a názorů mezi paní Šmídovou a vyvolenými a stav je takový, že paní Šmídová se rozčiluje, že ji vlastníci garážových stání nedali vědět, že s vraty něco je, a tak nemohla řešit reklamaci na EKOSPOL. PROTO PROSIM všechny, co sem chodí, aby se pokud možno ještě dneska obrátili emailem na paní Šmídovou a INFORMOVALI JI o nefunkčnosti vrat a třeba bude rychlejší reklamace (jak uvádí ve svém emailu, že bez stížností nemůže pružně reagovat).
A já uvažuji o tom, že auto raději nechám venku a nebudu jezdit každé ráno pozdě do práce jen proto, že tam jako debil šaškuju u vrat a neodjedu, dokud jsou otevřené.
AKTUALITA : vrata jsou funknční po zásahu technika ,který vyměnil kabel a otestoval fuknčnost vrat.
Naposledy upravil
Michaela dne 26 Čer 2008, 14:39, celkově upraveno 3